Agrarisch

Ingespeeld op het werk op het boerenerf

Al sinds de oprichting in 1994 levert Porskamp Installatietechniek maatwerk voor de agrarische sector. We zijn ingespeeld op het werk op het boerenerf. We weten niet alleen met welke installatie jij het meest gebaat bent, maar we snappen ook waar we onze auto’s kunnen parkeren zonder dat we in de weg staan. Klein ding, maar het zorgt er wel voor dat jij aan het werk kunt blijven. Wij lopen altijd voorop, niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat wij ons als geen ander realiseren dat de veranderingen in de agrarische sector elkaar snel opvolgen. Je kunt er bij ons altijd op vertrouwen dat je van ons het advies krijgt dat het beste bij jouw bedrijf past voor nu, maar ook voor ver in de toekomst.

In de agrarische sector kijk je immers ook het liefst járen vooruit. Je moet wel. Ook al lijkt de regelgeving met de waan van de dag te komen, wij helpen jou, gericht op de toekomst, op een betaalbare en flexibele manier te investeren in de maatregelen. 

Heb je een storing? Dat is vervelend. Ook dan kun je rekenen op Porskamp Installatietechniek. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week met raad en daad voor je klaar.

Onze diensten voor de agrarische sector:

Wij lopen altijd voorop, niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat wij ons als geen ander realiseren dat de veranderingen in de agrarische sector elkaar snel opvolgen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ben jij ook zo klaar met de dagelijkse reistijden?

Wij zoeken een E+W monteur, dus ben jij klaar met de dagelijkse reistijden?
Wil jij lekker in de regio Lichtenvoorde aan het werk?
Klik voor deze of één van onze andere vacatures op de button