Airconditioning

Airconditioning is meer dan alleen lucht koelen. De airconditioning zorgt namelijk ook voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, comfort, luchtzuivering en eventueel de regulering van frisse lucht en luchtvochtigheid. Zo ontstaat er een optimaal binnenklimaat om in te leven en werken. Een goed binnen klimaat zorgt ervoor dat je thuis volledig tot rust kunt komen en dat op het werk jouw medewerkers beter presteren. Daarnaast koelen airco’s niet alleen, maar kunnen zij de ruimte ook verwarmen.

De voordelen van een vaste airco t.o.v. een mobiele airco.

Koelen en verwarmen.
Een vaste airco koelt in de zomer en kan verwarmen in de winter. Het koelen gaat met een vaste airco veel sneller dan met een mobile airco

Luchtvochtigheid regelen.
Een airco draagt bij aan het constant houden van de optimale luchtvochtigheid, wat bijdraagt aan een betere gezondheid.

Geen geluidsoverlast.
Het geluidsniveau van vaste airco systemen ligt een stuk lager dan dat van mobiele airco’s. 

Meerdere ruimtes tegelijk koelen.
Wil je de woonkamer, keuken en slaapkamers voorzien van airconditioning? Met een multi split airco kun je meerdere binnenunits koppelen aan één buitenunit.

Heb je een storing? Dat is vervelend.  Ook dan kun je rekenen op Porskamp Installatietechniek. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week met raad en daad voor je klaar.

De mogelijkheden

Het wandmodel

De airconditioning wandmodellen worden op een strategische plek in de ruimte hoger tegen de muur gemonteerd en creëren zo een optimale luchtverdeling.

De modellen zijn compact van formaat en hebben een sublieme vormgeving. Door de verschillende vermogensklassen kunnen ze toegepast worden voor zowel het koelen als verwarmen van de kleinste slaap- tot aan een grote woonkamer of kantoorruimte! Een afstandbediening zorgt ervoor dat u de volledige controle houdt.

Het consolemodel past dankzij zijn compacte afmetingen en lage geluidsniveau vrijwel overal. Zo laat hij zich bijv. eenvoudig op een lage zolderkamer of gemakkelijk onder een raam monteren. Het tijdloze design zorgt ervoor dat het model probleemloos in ieder interieur past.

Optioneel is er veelal de mogelijkheid om de airconditioner via een smartphone of tablet te bedienen. Of u nu onderweg bent, weg of thuis – u heeft uw bediening altijd bij de hand.

Het cassettemodel wordt veel gebruikt voor retail en utiliteit toepassingen. De units worden doorgaans ingebouwd in een verlaagd plafond. Dankzij hun moderne en strakke design van de plafonddelen doen de units stil en onopvallend hun werk.

Optioneel is er vaak de mogelijkheid om de airconditioner via een smartphone of tablet te bedienen. Of u nu onderweg bent of thuis u heeft uw bediening altijd bij de hand.

Ook op warme dagen helpt Porskamp Installatietechniek u het hoofd koel te houden.

Meer weten over airconditioning