Elektrische installatie

Een gezonde omgeving om in te werken, te leren en te leven

Elektriciteit en data installaties zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven geworden. Slimme apparaten, verwarming, verlichting, computer, het kan alleen maar naar behoren werken wanneer het gekoppeld is aan een stabiel en solied netwerk. Porskamp Installatietechniek verzorgt het ontwerp, de bouw en het onderhoud van technische installaties voor particulier, bedrijf of de agrarische sector, in zowel klein- als grootschalige projecten en van nieuwbouw tot aan renovatie. 

Van woningen met domotica tot het vervangen van groepenkasten in bedrijfspanden en van data-installaties tot duurzame verlichting. Wij zijn de specialist die weet hoe we een gezonde omgeving creëren om in te werken, leren, leven en beleven.

Heb je een storing? Dat is vervelend. Ook dan kunt u rekenen op Porskamp Installatietechniek. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week met raad en daad voor u klaar.

Particulier, zakelijk of agrarisch, Porskamp heeft altijd de juiste oplossing

Bouwtekening woonhuis

Electrotechniek particulier

Ga je verbouwen of ben je net trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan komt je op het punt om na te denken over de elektrotechniek bij jou thuis. Denk aan de installatie van de keuken, badkamer en andere ruimtes. Waar komen de lichtpunten? Hoeveel en op welke plekken dienen er elektrapunten te komen? Wij denken mee in het ontwerp van jouw elektrische installatie, zorgen voor een deskundige aanleg van de meterkast tot aan de schakelaar of het stopcontact. Of het nu gaat om beveiliging, datanetwerken, domotica, elektrische installaties, laadpunten, verlichting of zonnepanelen. Porskamp Installatietechniek regelt het snel en probleemloos.

Elektrotechniek zakelijk

Elektrische installaties voor de zakelijke markt moeten voldoen aan een groot aantal eisen die aansluiten bij de functie en eigenschappen van het gebouw. Zowel de beveiliging, verlichting, het netwerk als de elektro-apparaten moeten onderling op de juiste manier worden aangesloten en met elkaar verbonden zijn. Dit vraagt om een projectmatige aanpak van een professional die met kennis, inzicht en ervaring weet wat je binnen jouw onderneming nodig hebt op het gebied van elektrotechniek. Porskamp Installatietechniek levert en installeert betrouwbare en duurzame installatie als het gaat om beveiliging, datanetwerken, domotica, elektrische installaties, laadpunten, verlichting of zonnepanelen. 

Data schakelkast
Varkens in stal

Elektrotechniek agrarisch

Voor de Agrarische sector heeft Porskamp Installatietechniek al lange tijd bewezen een betrouwbare partner te zijn als het gaat om elektrotechniek, automatisering en klimaatbeheersing. De agrarische sector is continu in beweging waarbij er steeds hogere eisen aan de installatie en de betrouwbaarheid gesteld worden. De kwaliteit en duurzaamheid van installaties dienen van een hoog niveau te zijn, om zo storingen tot een minimum te beperken. Dit zorgt voor bedrijfscontinuïteit met meer zekerheid en voorkomt onnodige kosten. Het lichtplan voor de veehouderij, automatisering van uw machinepark via data, elektro technische installaties, klimaatbeheersing, internet, zonne-energiesystemen, ledverlichting, brandbeveiliging, inbraakpreventie, camerabeveiliging, toegangscontrole enz. Porskamp Installatietechniek regelt het voor u zodat u zich bezig kunt houden met zaken waar u goed in bent, het runnen van uw bedrijf.

Installatietechniek gaat over veel meer dan alleen de schakelaar op de muur en de lamp aan het plafond! Porskamp Installatie heeft de benodigde kennis om u te helpen licht te scheppen in uw installatie projecten.

Meer weten over de verschillende installatiesystemen