Loodgieterswerk

Loodgieterswerk, van een lekkende kraan tot aan een nieuwe keuken of badkamer.

Gas en water, ze vinden onzichtbaar hun weg door onze woning of bedrijfspand met als enige doel het leefcomfort te vergroten. Of je nu een kleine badkamer hebt, of juist een grote badkamer, passend sanitair en de juiste installatie zorgen ervoor dat jij maximaal van de luxe van jouw badkamer kunt genieten. Heb je jouw droomkeuken gekocht? Wij zorgen ervoor dat jouw keuken met de nodige precisie wordt aangesloten zodat jouw schitterende keuken perfect kan worden opgeleverd. 

Toiletruimtes voor gemeentehuizen en bedrijfspanden of doucheruimtes voor sporthallen en scholen, nieuw of bij een renovatie, wij denken graag met je mee over de meest functionele installatie voor de gebruikers van het pand.

Maximale luxe door de juiste installatie

Porskamp Installatietechniek, wij kennen de regelgeving en zorgen daarmee voor een veilige en duurzame installatie voor nu en in de toekomst. 

stofzuiginstallatie

Het installeren van een centraal stofzuigsysteem, misschien zou het bovenaan je verlanglijst moeten staan!

Wat is precies een centraal stofzuigsysteem? Een krachtige motor met opvangbak wordt gemonteerd in de garage, kelder, technische berging of zelfs op zolder. Vanaf dit punt lopen er buizen via de kruipruimte, een verlaagd plafond of in de betonvloer naar strategisch gekozen plekken in de woning. Op deze plekken eindigt het leidingsysteem in een stofzuigcontact waarop een lichtgewicht slang is aan te sluiten waarna het stofzuigen kan beginnen!

Of je nu in de ontwerpfase bent voor het bouwen van een nieuw huis of op zoek bent naar manieren om je huidige woning te upgraden, een centraal stofzuigsysteem is bijna altijd te installeren! Het kan bovendien een hele logische uitkomst zijn wanneer gezinsleden met astma en of allergieën kampen.

Meer weten