Zink- en koperwerk

Klassieke of moderne bekleding, ornamenten of fraaie dakgoten, regenpijpen, lijsten en kappen, nieuwbouw of renovatie van een monumentaal pand, zink en koper weten altijd door hun tijdloze schoonheid te overtuigen. De materialen zijn sterk, vorstbestendig, hebben een lange levensduur en eventuele schade is eenvoudig te repareren.

Door onze jarenlange ervaring en kennis in onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwprojecten staat Porskamp Installatietechniek garant voor een perfecte uitvoering van elke opdracht.

De toepassingen

Felssysteem

Banen van zink of koper die in elkaar gehaakt worden en zo zorgen voor een strakke belijning. De felsbanen worden zowel recht als rond voorgebogen geplaatst en zijn zowel op daken als op gevels toepasbaar.

Roevensysteem

Een uit platen bedekking opgebouwd systeem, waarbij de in de lengterichting geplaatste platen zijn voorzien van rechte opstaande kanten. Tussen de banen worden op het dakbeschot zogenaamde roeflatten aangebracht. Een waterdichte afwerking wordt verkregen door tussen dakbanen en roeflatten een afdeklijst (roefkap) te plaatsen.

Losangesysteem

Een flexibel gevelbekledings- en dakbedekkingssysteem, waarbij d.m.v. plaatsing van vierkante-, rechthoekige- of ruitvormige losanges op een houten onderconstructie een unieke uitstraling wordt verkregen.

Cassettes

Vier zijden omgezette, op maat gemaakte grootformaatpanelen die ieder bouwproject zijn eigen passende bekleding en daarbij uitstraling geven. Cassettes zijn bijzonder geschikt voor toepassing op gevels waar hoge technische en vormgevende eisen aan worden gesteld.

Deklijsten

Plankprofielen

Dakgoten

regenpijpen

Ons team van gedreven vakmensen helpt jou verantwoord te investeren in jouw woning of pand.

Meer weten over de verschillende verwarmingssystemen

Ben jij ook zo klaar met de dagelijkse reistijden?

Wij zoeken een E+W monteur, dus ben jij klaar met de dagelijkse reistijden?
Wil jij lekker in de regio Lichtenvoorde aan het werk?
Klik voor deze of één van onze andere vacatures op de button